Föreläsningar

Event och Konferens

Alla teman nedan kan ges som föreläsning eller workshop på 1-3 timmar och kombineras ihop till halv eller heldag.

Erik Modig har stor erfarenhet av att liva upp ett större event eller konferens.

Alla teman nedan kan ges som föreläsning eller workshop på 1-3 timmar och kombineras ihop till halv eller heldag.

Genom att ständigt bjuda på sig själv samtidigt som han presenterar intressanta insikter från senaste forskningen inom en rad fält så är han alltid ett uppskattat tillskott till agendan. 

Med utgångspunkt i kommunikation, psykologi eller trender inom hur företag växer skräddarsyr han presentationer som passar just ert tema och publik. Oavsett publik (Erik har haft alla typer) så bidrar han till energin i rummet samt till tankarna därefter.

Tema 1

Kommunikation som skapar resultat

Underrubrik

Oavsett om man försöker uppnå ökad förändringstakt, ökad arbetsglädje eller större engagemang så är det kommunikation som driver förändringen framåt. 

Chefer, ledare och medarbetare har allt att vinna på att lära sig mer om förutsättningarna för tydlig och effektiv kommunikation. 

Detta är en inspirerande föreläsning som utgår från kommunikationen i just er bransch för att ge er publik förmågan att inse vad som fungerar bra eller dåligt samt hur de kan förbättra sin egen kommunikation.

En underhållande och insiktsfull föreläsning för alla typer av branscher och publiker.

Tema 2

Så fungerar människor

Lägg till din rubriktext här

Även om hjärnforskningen gjort gigantiska framsteg senaste tjugo åren är det få insikter som letat sig in till företag och organisationer.

Genom att paketera senaste forskningen i en lättförståelig form pratar Erik inspirerande om hur vi människor fungerar samt hur de insikterna kan leda till att vi arbetar bättre som grupp.

Genom att utgå från situationer med högigenkänningsfaktor ger föreläsningen inspiration, aha-upplevelser samt något att tänka på. 

Här skräddarsys föreläsningen för hur personer eller kunder tänker i just er bransch och Erik går in på konkreta verktyg för att förstå och göra bättre val i framtiden.

Tema 3

Det ni inte säger gör att era konkurrenter kör om er

Lägg till din rubriktext här

När fler människor tar in information via mobilen förändras möjligheterna att kommunicera. Spelplanen ritas om när människor förväntar sig att bolag och organisationer ska kommunicera inte bara om hur de hjälper utan också varför. I en allt mer rörig informationsblandning är det få som sticker ut.

I denna föreläsning visar Erik vilken kommunikation som förändrar attityder och beteenden samt hur den sätter standarden för hur alla bolag och organisationer måste kommunicera. Få en spaning i kommunikationen som förändrar världen.

Event och Konferens på Ekholmen Stockholm?

Rigmor & Britt Logo

På en åtskild del av den lilla, pittoreska ön Ekholmen, går du under grenarna av gigantiska ekar och promenerar vid strandlinjen som omfattar en fantastisk havsutsikt. Inuti husen kan du sjunka ner framför den öppna spisen under kalla kvällar, eller stanna utanför insvept i filtar, omgiven av fullständig tystnad. 

Rigmor & Britt arrangerar säsongsevenemang för företag av alla slag – styrelsemöten, heldagskonferenser och fantastiska middagar. Vi kommer att se till att ta ditt evenemang till en helt ny nivå.